Inscripcions

Les inscripcions es tramitarán a través de la web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC): INSCRIPCIONS 

TERMINIS:

El termini d'inscripcions sense recàrrec finalitza el divendres 23 de gener a les 12 de la nit.

Inscripcions fora de termini: a partir del 24 de gener, no es podran realitzar inscripcions. A partir d'aquest dia, només s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.

PAGAMENT:

El pagament de les inscricions s'ha de realitzar al CC del Club Badalona Orientació: ES51 2100 0442 96 0101045691

Les inscripcions no es consideraran realitzades fins que no es realitzi el pagament mitjançant transferència al compte corrent del club tot indicant el codi proporcionat en fer la inscripció per la web i el nom del club.

Els pagaments realitzats més tard del dilluns 26 de gener també es consideraran inscripcions fora de termini i hauran d’abonar el recàrrec corresponent. 

TAULA de PREUS:

Tots els corredors hauran de tenir Llicència Federativa o Carnet Catalunya Orientació.
Els No Federats (que no disposin d'assegurança de la temporada) hauran de treure's una assegurança temporal d'un dia per poder participar en la competició. Els federats FEEC amb modalitats C, D o E que no siguin federats FCOC estan exempts de tramitar la llicència temporal exceptuant en les categories HD-21E. Tanmateix, hauran de presentar la tarja federativa FEEC el dia de la cursa

ATENCIÓ: Els dorsals romandran penjats en la zona de competició i cadascú és responsable de recollir el seu i portar-lo de forma visible en la zona de sortides i durant tota la cursa. Recordeu que el dorsal serà el mateix per les dues curses. No el perdeu!! 

Aquelles persones que no trobin penjat el seu dorsal a la zona habilitada s'hauran de dirigir a la zona d'inscripcions per resoldre la seva incidència. 


LLOGUER SPORTIDENT:

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se'n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l'opció de comprar-lo el mateix dia. Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador. 

El preu de lloguer és de 6€ excepte les categories d’INICIACIÓ ADULTS i INICIACIÓ NENS a les que se'ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança o 50€ que es retornarà un com es retorni l'sportident.